Beste prijs garantie
Hotel Docklands, Antwerpen
image

Beste prijs garantie

Boek op onze website en ontvang 5% korting 

Boek direct >>>

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie

Veelgestelde vragen

Hoe laat kan ik inchecken?
U kunt inchecken vanaf 15.00 uur, indien u vroeger aankomt is het mogelijk om uw bagage ter bewaring af te geven bij de receptie, zo kunt u alvast de omgeving verkennen.

Hoe laat is checkout?
Checkout is om 12.00 uur. Wilt u nog niet naar huis en geniet u liever nog een dagje van het mooie Antwerpen? Ook bij checkout geldt dat u uw bagage nog even bij ons achter mag laten.
Indien u gebruik wilt maken van een late checkout is dat mogelijk o.b.v. beschikbaar. Bij een late checkout mag u tot 17.00 uur van uw hotelkamer of appartement gebruik maken. De kosten bedragen € 35,-.

Kan ik na sluitingstijd van de receptie aankomen?
Indien u bij ons geboekt heeft kunt u met uw smartphone de deur van ons hotel openen, en tevens ook de deur van uw hotelkamer of appartement. Heeft u geen smartphone? Neem dan contact op met de receptie.

Kan ik mijn fiets meenemen?
We adviseren u om een fiets te huren. Wij hebben namelijk geen afgesloten fietsenstalling. Op 100m afstand van ons hotel kunt u een Antwerpse Velo huren.

Waar kan ik mijn auto parkeren?
» U kunt uw auto gedurende maximaal 3 uur in de straat parkeren. Betaald parkeren geldt tussen 9.00 en 22.00 uur. Een parkeerticket koopt u bij de betaalautomaat in de straat en kost € 10,-
» Ook is het mogelijk te parkeren in de parkeergarage om de hoek, deze bevindt zich op 200m van het hotel. Een dagticket kost € 20 en dient aan het onthaal van de supermarkt betaald te worden. De parkeergarage is geopend tussen 8.00u en 20.00u.
Parkeergarage Cadiz vindt u aan de Napelsstraat 52 te Antwerpen. Neem de uiterst rechtse inrit. 
» Gratis parkeren is mogelijk op één van de vele park-en-rides aan de rand van de stad en zowel tram 1 als tram 24 stoppen op de Noorderplaats op 100 meter van het hotel.

Hoe kom ik met het openbaar vervoer bij het hotel?
Vanaf het Centraal Station in Antwerpen neemt u tram 1, stap uit bij halte Noorderplaats. 
U kunt ook de bus nemen, vanaf de opstapplaats Rooseveltplaats (naast het Centraal Station) neemt u bus 640 of bus 2 tot aan halte Noorderplaats. 
Van deze halte ligt het hotel op slechts 2 minuten loopafstand. 

Zijn de kamers en appartementen rookvrij?
Alle appartementen en hotelkamers zijn rookvrij. Indien uw kamer over een terras beschikt (terrace room & compact room) is het toegestaan om uitsluitend op het terras te roken met de deur gesloten. Op het balkon is een asbak aanwezig.

Ik beschik niet over een creditcard, hoe kan ik toch een reservering maken?
Indien u niet beschikt over een creditcard en daardoor geen reservering kunt maken via onze website neem dan contact op met onze receptie. Wij maken graag de reservering voor u. Contacteer ons via info@hoteldocklands.be of 0032-32310726.

Emissie zone
De hele Antwerpse binnenstad en Linkeroever is een lage-emissiezone (LEZ).
Bent u niet zeker of uw auto voldoet aan de normen? Check hier uw voertuig of registreer het gelijk op www.sna.be/LEZ