Best Western Hotel Docklands Antwerpen | 00.32.3.2310726 | info@hoteldocklands.be

Hotel Docklands, rustig gelegen hotel in Antwerpen

Best Western Hotel Docklands is een comfortabel, betaalbaar en zeer gunstig gelegen 3 sterren hotel in Antwerpen.

Het hotel is gelegen in de wijk 'het Eilandje', tussen de haven van Antwerpen en het centrum van de stad. Het Eilandje is een oude havenbuurt ontstaan in de 2de helft van de 16de eeuw. De naam is er gekomen omdat de wijk volledig is omgeven door dokken. De stad vormt dit voormalige havengebied om tot een volwaardige en bruisende stadswijk.

In een straal van 2 km rondom het hotel treft u ondermeer: Megabioscoop Metropolis, Sportpaleis Antwerpen, Bowlingbaan Stones, een fitnesscentrum, een kartbaan, kinderdag attractie Pirateneiland, theater 't Eilandje (van Koninklijk Ballet van Vlaanderen), Jachthaven Willemdok, een skate park, verschillende vertrekpunten van de Flandria (rondvaart per boot), de oevers van de Schelde, de zomerstranden Bocadero, het nieuwe Museum aan de Stroom (MAS), het in september 2013 geopende Red Star Line Museum, de fameuze restaurants 'I Migliori', 'The Villa', 'B23 - Brouwersvliet 23', 'Lux', 'het Pomphuis', vele ouderwetse, moderne én internationale cafeetjes en restaurants.

Wanneer u met een groep Antwerpen bezoekt en een grote zaal nodig heeft (tot 200 personen) voor een vergadering, receptie, diner of feest met uitzicht op de rivier de Schelde dan verwijzen wij u graag door naar Barcelona-Meeting.

Het hotel is makkelijk te bereiken via de ring van Antwerpen. Klik hier voor een routeomschrijving.